Annons
AnnonsI badrumshyllan


DSC_0218

Jag drömmer mig bort (från regn och rusk) och önskade att jag var på en vit strand med svajjande palmer, turkost vatten och fötterna i sanden. Nu är det resmålet långt bort i drömmarnas land så under tiden nöjer jag mig att tvätta håret med Marc Anthony’s Coconut Oil shampoo och balmsam och de doftar sinnesjukt gott. Om man gillar cocos förstås.

 

 

 

DSC_0220

Just nu använder hela familjen de här lotion sprayerna från Vaseline som är grymma. Jag var lite skeptisk till dem från början mest för att Vaseline inte var, för mig ett så ”sexigt” varumärke men så fel jag hade. Bästa lotion jag använt på år och dar’.

 

 

DSC_0221

Jag har blivit bättre att använda produkter för håret. Jag är inte jäääätte bra på det men blir verkligen bättre och visst märker man skillnad när man har fungerade produkter i sitt hår. Jag gillar Exit Hair Mousse, sedan ska jag testa Original Mineral ”gold smoothing balm” som en av mina vänner rekommenderat varmt och krämen ser verkligen läcker ut, guldskimrande och fin.

 

 

 

DSC_0222 DSC_0225

Och slutligen, den här Thickening spritz som vunnit pris på Beauty Awards, är verkligen så bra.

 

 

DSC_0227 DSC_0228

TAGGAR
5 kommentarer | Translate
OM SUSANNE

Susanne Histrup är en fyrabarnsmamma, civilekonom och egenföretagare som älskar mode, matlagning, resor och inredning. Hon är en äkta karriärista med personlig stil som mixar exklusiva märkesköp med budgetfynd, klassiskt med trendigt och som låter sin passion for fashion ta plats i hennes hektiska liv. Susannes motto är “hellre överklädd än underklädd” och hon har en faiblesse för djärva färgkombinationer och kreativa mönstermixar. Häng med på en svindlande resa med massor av inspiration till mer vardagsglamour!

susanne.histrup@babyjams.seARKIVAnnons
Annons

Laddar