Annons
AnnonsLunch på Le Colombier i Juan les Pines


DSC_2969

Vi åkte ner till Juan les Pines och tog våra vänner till samma restaurang som vi var med barnen i somras, Le ColombierJag tog samma som då, laxtartaren och den var precis lika god nu som då. Varför överge ett vinnande koncept? haha…. 

DSC_2972  DSC_2977 DSC_2978

Mätta och belåtna satt vi kvar länge (väldigt länge…) då solen fortfarande värmde oss och samtalsämnena aldrig vill ta slut. Det gör de aldrig. Skratt, samtal, diskussioner, visioner, ja, vi pratar om allt. Vi var kvar till solen försvann över bergen och vi fick njuta av en magisk solnedgång ihop. 

DSC_2981

TAGGAR
4 kommentarer | Translate
OM SUSANNE

Susanne Histrup är en fyrabarnsmamma, civilekonom och egenföretagare som älskar mode, matlagning, resor och inredning. Hon är en äkta karriärista med personlig stil som mixar exklusiva märkesköp med budgetfynd, klassiskt med trendigt och som låter sin passion for fashion ta plats i hennes hektiska liv. Susannes motto är “hellre överklädd än underklädd” och hon har en faiblesse för djärva färgkombinationer och kreativa mönstermixar. Häng med på en svindlande resa med massor av inspiration till mer vardagsglamour!

susanne.histrup@babyjams.seARKIVAnnons
Annons

Laddar