Annons
Annons20 % rabatt på höstens alla nyheter hos Colonelle


Colonelle, Knee boots, Pretty Woman, Låghöga boots, BLK DNM, Dior, Birkin, 20% rabatt, erbjudande, CHIC,

”Pretty woman boots” är stort i höst och jag har ett par från Valentino som åker fram år ut och år in. Ibland är de trendiga och ibland inte men jag jag gillar dem oavsett om de är inne eller ej. Matchade med skinny jeans från Uniqlo, Hermès väska med ett Fendi monster på, tröja från BLK DNM från butiken Colonelle och brillor från Dior.

Nu kan jag erbjuda er världens deal, att få chansen att köpa höstens och vinterns garderob med 20% rabatt. Rabatten gäller i Colonelles butik på Karlavägen 48 i Stockholm och online på www.colonelle.com. Ange rabattkod: Susanne Histrup. Rabatten avdrages i kassan och gäller på ordinarie pris t.o.m. söndag 15 november.

De har märken som Equipment, BLK DNM, Dagmar, By Malene Birger mm – Skynda fynda!

 

 

Colonelle, Knee boots, Pretty Woman, Låghöga boots, BLK DNM, Dior, Birkin, 20% rabatt, erbjudande, CHIC,   Colonelle, Knee boots, Pretty Woman, Låghöga boots, BLK DNM, Dior, Birkin, 20% rabatt, erbjudande, CHIC, Colonelle, Knee boots, Pretty Woman, Låghöga boots, BLK DNM, Dior, Birkin, 20% rabatt, erbjudande, CHIC,

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM SUSANNE

Susanne Histrup är en fyrabarnsmamma, civilekonom och egenföretagare som älskar mode, matlagning, resor och inredning. Hon är en äkta karriärista med personlig stil som mixar exklusiva märkesköp med budgetfynd, klassiskt med trendigt och som låter sin passion for fashion ta plats i hennes hektiska liv. Susannes motto är “hellre överklädd än underklädd” och hon har en faiblesse för djärva färgkombinationer och kreativa mönstermixar. Häng med på en svindlande resa med massor av inspiration till mer vardagsglamour!

susanne.histrup@babyjams.seARKIVAnnons
Annons

Laddar