Annons
Annons31 rätter från Modekokboken på Miss Voon


I söndags åkte jag in till Miss Voon för att fira lanseringen av Modekokboken. En bok där 31 modeprofiler har delat med sig av sina bästa rätter och  som vi fick den stora äran att smaka. Mina favoriter var Tina Törnqvists råbiff, Cia Janssons biff med bea och shoestring pommes, Emma Elwins vegetariska pasta och slutligen, Martina Bonniers key lime pie ( som ni vet att jag själv älskar och brukar laga). Boken som kombinerar mina två favoritämnen, matlagning och mode, är fantastisk!  Goda recept, vackra bilder och intressanta modeprofiler.

DSC_1601

Jag var klädd i gamla klackar från Christian Louboutin, klänning från Carven som jag köpte på NKs rea på 60% off, och min Chanel WOC.

 

 

DSC_1595 DSC_1598 DSC_1597

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM SUSANNE

Susanne Histrup är en fyrabarnsmamma, civilekonom och egenföretagare som älskar mode, matlagning, resor och inredning. Hon är en äkta karriärista med personlig stil som mixar exklusiva märkesköp med budgetfynd, klassiskt med trendigt och som låter sin passion for fashion ta plats i hennes hektiska liv. Susannes motto är “hellre överklädd än underklädd” och hon har en faiblesse för djärva färgkombinationer och kreativa mönstermixar. Häng med på en svindlande resa med massor av inspiration till mer vardagsglamour!

susanne.histrup@babyjams.seARKIVAnnons
Annons

Laddar