Annons
AnnonsAfternoon Tea med Lindex och Lindex friends!


DSC_0398 DSC_0399Jag var på afternoon tea hos Lindex för att se deras SS15 kollektion och höra designchefen Nina Starck berätta tankarna bakom dem. Vi var ett härligt gäng som samlats för den exklusiva genomgången, Josefin Dahlberg och Joanna Fingal från Modette, Stina Auer, Caroline Roxy, Rebecca Stella, Emma Danielsson med sin söta bebis, Josefin Andersson, Janni Delér och flera andra.
DSC_0401 DSC_0419 Alltså, Lindex SS15 olika kollektioner,  jag skulle kunna bära allt!  En av de starkaste och mest användbara kollektioner jag sett för SS15. Klassiskt med en twist. Fina siluetter, sköna material och coola sportinfluenser – helt enkelt två tummar upp! Well done! DSC_0402 DSC_0424

Nina Starck berättar om de olika delarna av kollektionen och vad som ligger bakom de olika kollektionerna inför SS15.DSC_0400 Jag hade äran att sitta bredvid Pia Ekholm som är chefsdesigner för dam och inköpsansvarig. Så otroligt intressant att höra om hur  kollektionen blir till och om Lindex och dess kunder. Inspirerande och lärorikt! DSC_0405 DSC_0416Flera must haves från SS15 : Den här vita kostymen, en ljusblå skjorta, en oversized vit skjorta med coola snitt, ett par svarta ankelkorta byxor och en fantastisk jumpsuit i regnbågens alla färger. Vad mer? Jo, hela deras träningskollektion som kommer som en nyhet, väcker HA-begär hos mig.

 

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM SUSANNE

Susanne Histrup är en fyrabarnsmamma, civilekonom och egenföretagare som älskar mode, matlagning, resor och inredning. Hon är en äkta karriärista med personlig stil som mixar exklusiva märkesköp med budgetfynd, klassiskt med trendigt och som låter sin passion for fashion ta plats i hennes hektiska liv. Susannes motto är “hellre överklädd än underklädd” och hon har en faiblesse för djärva färgkombinationer och kreativa mönstermixar. Häng med på en svindlande resa med massor av inspiration till mer vardagsglamour!

susanne.histrup@babyjams.seARKIVAnnons
Annons

Laddar