Annons
AnnonsAll dressed in Lindex. Och Asics såklart!


DSC_0871 All dressed in Lindex. Idag är jag klädd helt i Lindex nya träningsserie och jag fullkomligt älskar dem. Snygga och funktionella, kan inte bli bättre. För visst blir det både roligare och lättare att träna när man har schysta träningskläder? Får för mig att uthålligheten och även styrkan sitter i just kläderna…;) eller?! Och de coola solglasögon är från Walter Eye Wear.

All dressed in Lindex. I love to wear colorful clothes when I excercise and these are just perfect! And my favorite shoes are from Asics.DSC_0872 Ni hittar tightsen här, jackan här och även shortsen samt favoriten, den gråa tröjan hittar ni här.
DSC_0880 DSC_0881 DSC_0882
Mina Asics är gamla men jag älskar Asics som träningssko och fick med mig två par som jag köpte på en outlet i USA. Tyvärr befinner sig ett av dem i en väska som vi ännu inte fått utan den verkar har försvunnit på vägen hem….Sååå tråkigt. Massor av nya kläder, presenter till vänner och alla julklappar.
DSC_0865

TAGGAR
11 kommentarer | Translate
OM SUSANNE

Susanne Histrup är en fyrabarnsmamma, civilekonom och egenföretagare som älskar mode, matlagning, resor och inredning. Hon är en äkta karriärista med personlig stil som mixar exklusiva märkesköp med budgetfynd, klassiskt med trendigt och som låter sin passion for fashion ta plats i hennes hektiska liv. Susannes motto är “hellre överklädd än underklädd” och hon har en faiblesse för djärva färgkombinationer och kreativa mönstermixar. Häng med på en svindlande resa med massor av inspiration till mer vardagsglamour!

susanne.histrup@babyjams.seARKIVAnnons
Annons

Laddar