Annons
AnnonsÄlskade MSGM kavaj


DSC_0752

MSGM är ett av mina favoritmärken som ni vet och därför kunde jag inte motstå den här godingen när jag såg den i min storlek. En kvar. Jag älskar det här färgglada tweedtyget och blomdetaljerna på ärmarna är som grädde på moset. Perfektion. Jag har faktiskt en klänning i samma härliga tyg som jag köpte på rea i somras. Kavajen passar till de flesta färger i min garderob men jag tror att den kommer bäst till sin rätt till vita eller ljusa jeans, ett vitt linne och mina chockrosa Valentinoskor. Alternativt vita jeans, vit blus, nudefärgade skor och den här knallrosa väska. Hursomhelst, välkommen hem älskade kavaj!

DSC_0748

 

DSC_0751

TAGGAR
4 kommentarer | Translate
OM SUSANNE

Susanne Histrup är en fyrabarnsmamma, civilekonom och egenföretagare som älskar mode, matlagning, resor och inredning. Hon är en äkta karriärista med personlig stil som mixar exklusiva märkesköp med budgetfynd, klassiskt med trendigt och som låter sin passion for fashion ta plats i hennes hektiska liv. Susannes motto är “hellre överklädd än underklädd” och hon har en faiblesse för djärva färgkombinationer och kreativa mönstermixar. Häng med på en svindlande resa med massor av inspiration till mer vardagsglamour!

susanne.histrup@babyjams.seARKIVAnnons
Annons

Laddar