Annons
AnnonsAmourette by Triumph


Triumph, BH, Susanne Histrup, CHIC, BH-storlek

Det inte många vet är att nyanser av rött/rosa/orange på underkläder gör sig bättre under vitt än nudefärgat och detta har att göra med att våra hudtoner avspeglar sig från vårt blodsystem. Det har jag fått lära mig av en färgexpert. Testa själva!

DSC_3114

Jag köpte ett nytt set från Triumph och valde en härlig cerise färg och fick (även) lära mig att typ 90% av alla kvinnor har fel bh-storlek och så även jag. Jag trodde jag var en 85C men är en 80D. D-kupa? Låter inte klokt..haha…

DSC_3147

TAGGAR
10 kommentarer | Translate
OM SUSANNE

Susanne Histrup är en fyrabarnsmamma, civilekonom och egenföretagare som älskar mode, matlagning, resor och inredning. Hon är en äkta karriärista med personlig stil som mixar exklusiva märkesköp med budgetfynd, klassiskt med trendigt och som låter sin passion for fashion ta plats i hennes hektiska liv. Susannes motto är “hellre överklädd än underklädd” och hon har en faiblesse för djärva färgkombinationer och kreativa mönstermixar. Häng med på en svindlande resa med massor av inspiration till mer vardagsglamour!

susanne.histrup@babyjams.seARKIVAnnons
Annons

Laddar