Annons
AnnonsÅrets Mama gala på Nalen


DSC_0735Tog med mig min dotter på Årets Mama gala som i år var på Nalen. Mingel, plockmat, modevisning och uppträdande av hip hop artisten Linda Pira och Vanessa Falk och härlig prisutdelning. Ni hittar alla vinnarna här! Stort TACK Mama för en fin gala!
DSC_0715 DSC_0691Nyfrissad dagen till ära, ny kjol från H&M, Christian Louboutin boots, YSL clutch och cashmere tröja från J.Crew.

Min 8-åring är dagens eminenta fotograf och det blir tyvärr lite suddigt för att ljuset är så kasst inomhus när det är kolsvart ute. Men jag är tacksam att hon hjälper mig 🙂

On Mama gala tonight I was wearing H&M skirt (New), J.Crew Sweater, YSL clutch and Christian Louboutin boots.
DSC_0692 DSC_0751

TAGGAR
6 kommentarer | Translate
OM SUSANNE

Susanne Histrup är en fyrabarnsmamma, civilekonom och egenföretagare som älskar mode, matlagning, resor och inredning. Hon är en äkta karriärista med personlig stil som mixar exklusiva märkesköp med budgetfynd, klassiskt med trendigt och som låter sin passion for fashion ta plats i hennes hektiska liv. Susannes motto är “hellre överklädd än underklädd” och hon har en faiblesse för djärva färgkombinationer och kreativa mönstermixar. Häng med på en svindlande resa med massor av inspiration till mer vardagsglamour!

susanne.histrup@babyjams.seARKIVAnnons
Annons

Laddar