Annons
AnnonsÅrets Mamas på Oaxen Slipen


Lindex, Susanne Histrup, YSL, Oaxen,H&M, Sammetskostym, Prada, Mama, Tidningen Mama

Igår var jag på ett fantastisk event anordnat av Patriksson Commuications och Tidningen Mama för att kora årets Mama i olika kategorier. Vi var ca 70 mammor som åt en helt ljuvlig trerättersmiddag på Oaxen medan vinnarna korades en efter en. Jag hade äran att få sitta mitt emot vinnaren i kategorin årets Power Mama och runt mig satt flera inspirerande och fantastiska kvinnor men ett gemensamt: vi är alla mammor.

Jag var klädd i en sammetskostym från H&M, väska från YSL och linne från Lindex. Tyvärr blev jag förskräckligt ful på bilderna så ni får nöja er med den här bilden av min outfit. Så kan det gå ibland 😉

Mer om eventet, om vinnarna och min roliga placering kommer.

KRAM

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM SUSANNE

Susanne Histrup är en fyrabarnsmamma, civilekonom och egenföretagare som älskar mode, matlagning, resor och inredning. Hon är en äkta karriärista med personlig stil som mixar exklusiva märkesköp med budgetfynd, klassiskt med trendigt och som låter sin passion for fashion ta plats i hennes hektiska liv. Susannes motto är “hellre överklädd än underklädd” och hon har en faiblesse för djärva färgkombinationer och kreativa mönstermixar. Häng med på en svindlande resa med massor av inspiration till mer vardagsglamour!

susanne.histrup@babyjams.seARKIVAnnons
Annons

Laddar