Annons
AnnonsAsiatisk laxtartar till förrätt


DSC_0249 DSC_0256

Det här kan ha varit en av de godaste förrätterna jag lagat. SINNESSJUKT gott! Receptet eller ingredienserna hittade jag hos Petra Tungården.  Hon har bara skrivit vilka ingredienser hon använt men inga mått eller enheter och jag älskar sådana recept. När man själv får blanda och smaka sig fram – sätta sin personliga touch!  Jag serverade min rätt på en sallads – och avokadobädd (hackad avokado, charlottenlök, citron, granatäpple kärnor) istället för gurka och jag hackade i mina nötter precis när maten skulle serveras för att de skulle vara crunchy.

DSC_0266

 

 

DSC_0269 DSC_0263

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM SUSANNE

Susanne Histrup är en fyrabarnsmamma, civilekonom och egenföretagare som älskar mode, matlagning, resor och inredning. Hon är en äkta karriärista med personlig stil som mixar exklusiva märkesköp med budgetfynd, klassiskt med trendigt och som låter sin passion for fashion ta plats i hennes hektiska liv. Susannes motto är “hellre överklädd än underklädd” och hon har en faiblesse för djärva färgkombinationer och kreativa mönstermixar. Häng med på en svindlande resa med massor av inspiration till mer vardagsglamour!

susanne.histrup@babyjams.seARKIVAnnons
Annons

Laddar