Annons
AnnonsASOS armbandet pryder min handled


DSC_0367 Började morgonen igår med ett pass i gymmet och vi körde på i ett ganska hårt tempo. Som alltid. Just nu är jag inne i ett träningsstim där jag längtar till passen och de dagarna jag inte tränar med Chris, kör jag själv på löpbandet. Viktmässigt står jag (relativt) stilla men tycker nog att jag blivit aningens fastare.

Som ni ser pryder ASOS armbandet min handled och jag gillar det skarpt.

Started my day with my PT in the gym, right now I just love to work out. As you can see I got the bracelet from ASOS. Love it!DSC_0373 DSC_0361 DSC_0374 Jag har på mig Miu Miu bling boots, Uniqlo jeans, J.Crew t-shirt, Poncho från Loop Lidingö , väskan är Chanel och armbandet är ASOS.

I am wearing Miu Miu boots, Uniqlo jeans, J.Crew t-shirt, Poncho from Loop Lidingö and the bag is Chanel and bracelet is ASOS.DSC_0392

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM SUSANNE

Susanne Histrup är en fyrabarnsmamma, civilekonom och egenföretagare som älskar mode, matlagning, resor och inredning. Hon är en äkta karriärista med personlig stil som mixar exklusiva märkesköp med budgetfynd, klassiskt med trendigt och som låter sin passion for fashion ta plats i hennes hektiska liv. Susannes motto är “hellre överklädd än underklädd” och hon har en faiblesse för djärva färgkombinationer och kreativa mönstermixar. Häng med på en svindlande resa med massor av inspiration till mer vardagsglamour!

susanne.histrup@babyjams.seARKIVAnnons
Annons

Laddar