Annons
AnnonsAtt packa inför resor är en konst!


1908aeef3449f2f78aa00e23c5fcd22a

Att packa rätt är en konst! Jag är ganska bra på det men tar ALLTID med mig något litet plagg för mycket eller ett par klackar som – är – bra – att – ha  -med – sig – ifall – något – oväntat- skulle – ske och likaså med plaggen, så råkar jag alltid ha med något partyplagg in case off…haha. Men eftersom jag reser en hel del, både med familjen men ibland utan dem så har jag blivit bra på planera mina outfits efter resmål och vad planerna är. Innan jag börjar riva runt i garderoberna så sitter jag ner och bara tänker ut vad det är som kommer att ske på resan. Är det en jobbresa eller är det en tjejhelg eller en familjeweekend någonstans. Sedan kollar jag väderrapporterna så att jag vet ungefär vilket väder man kommer att få så att man är lite förberedd. Därefter provar jag mina tänkta plagg och kombinationer. Plagg som går att dressa upp eller ner är toppen att packa med sig. Jag hittade en bild på Pinterest som är kanon. Man väljer med omsorg ut ett fåtal plagg som man kan kombinera på flera sätt (kläder anpassade efter resmålet) Se bilderna och inspireras!

cb62cca60a71d078e9fd59be1b44a226

 

Och ungefär så tänker jag när jag packar oavsett vart jag åker bara kläderna som är anpassade efter resmålet.

Tips: till beachen packar jag alltid en till två tunikor/cover ups och så lägger jag ner en ”beige slipp” vilket är en tunn hudfärgad underklänning ( går att köpa på Lindex eller Twillfit) för många cover ups är ju genomskinliga och vill man använda dem på kvällen så är det perfekt att ha en underklänning under. Tar ingen plats heller. Och så har jag wedges med mig istället för stiletter när vi reser till ”strandställen”.

Ett tips är att packa kläder som matchar varandra färgmässigt så att man kan kombinerar dem på olika sätt.

1df83e17d841a20f92c781e2c649e1c8

19958eff7a548f2e3e3409e6265f6fca

När vi reser med barnen packar jag deras kläder i mjuka väskor men en resväska till mig. Eftersom jag har plagg och accessoarer som inte ska klämmas sönder och mosas så behöver jag en hårdväska. Vi hyr alltid bil på plats och då är det lättare att stuva runt mjuka väskor än hårda ( med undantag från min ;)) och så brukar vi klämma ner en extra väska för shopping och annat som kan tillkomma på resan.

Happy Vacation! 

Alla bilder är från Pinterest! All pics are from Pinterest!

TAGGAR
4 kommentarer | Translate
OM SUSANNE

Susanne Histrup är en fyrabarnsmamma, civilekonom och egenföretagare som älskar mode, matlagning, resor och inredning. Hon är en äkta karriärista med personlig stil som mixar exklusiva märkesköp med budgetfynd, klassiskt med trendigt och som låter sin passion for fashion ta plats i hennes hektiska liv. Susannes motto är “hellre överklädd än underklädd” och hon har en faiblesse för djärva färgkombinationer och kreativa mönstermixar. Häng med på en svindlande resa med massor av inspiration till mer vardagsglamour!

susanne.histrup@babyjams.seARKIVAnnons
Annons

Laddar