Annons
AnnonsBästa lunchen på il Salumaio di Montenapoleone


DSC_1040

Vi kastade oss i väg för lunch på en av Milanos trevligaste restauranger, il Salumaio di Montenapoleone, som ligger som en oas mitt bland de finaste shoppinggatorna. Man sitter i en härlig innergård under citronträden och njuter av maten och den underbara ”people watchingen” . Boka bord innan för det är alltid fullbokat.

DSC_0998

Rekommenderar er att dela på en burrata till förrätt och det här kan ha varit en av de bästa jag ätit och jag har ätit många kan jag lova.

DSC_1000 DSC_1001 DSC_1005

Jag åt ravioli med ricotta och spenat med smält smör och salvia på och min man tog tortellini med köttfärs. Hans rätt var strået vassare än min men båda var kanon!

DSC_1007 DSC_1015  DSC_1036

Utanför stod paparazzi på rad för att fota kändisarna som åt inne på restaurangen.

En fantastik lunch med god mat, härlig miljö och bästa sällskapet!

 

DSC_1038

 

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM SUSANNE

Susanne Histrup är en fyrabarnsmamma, civilekonom och egenföretagare som älskar mode, matlagning, resor och inredning. Hon är en äkta karriärista med personlig stil som mixar exklusiva märkesköp med budgetfynd, klassiskt med trendigt och som låter sin passion for fashion ta plats i hennes hektiska liv. Susannes motto är “hellre överklädd än underklädd” och hon har en faiblesse för djärva färgkombinationer och kreativa mönstermixar. Häng med på en svindlande resa med massor av inspiration till mer vardagsglamour!

susanne.histrup@babyjams.seARKIVAnnons
Annons

Laddar