Annons
AnnonsBehind the photo shoot av en ”dagens outfit!


DSC_0371

Behind the photo shoot of ”dagens outfit” – Att dagligen få till dagens är ganska svårt (har man inga assistenter, fotografer eller kollegor i närheten blir det genast svårare…) men jag vet att det är uppskattat så därför anstränger jag mig. I trädgården eller inte. Oftast i. Idag fick jag haffa Amanda innan hennes fotbollsträning och det tackar jag henne för.

Jag har på mig Footlight slippers, Uniqlo jeans, Lindex topp, GAP kavaj ( urgammal), Balenciaga väska och H&M örhängen (nya). Min favorit kombination, grått och neon.

DSC_0373 DSC_0365 DSC_0382

DSC_0378

Med fyra barn och hund går det inte alltid så stillsamt till utan det är alltid någon som vill joina på ett eller annat sätt. Här spexar Tom till det (med lite glass runt munnen ser jag), så mina behind the scenes bilder är inte så glammiga och fashion som hos många modebloggare men som den fyrabarnsmamma jag är, älskar jag att livet är just precis så här. 

DSC_0379

TAGGAR
19 kommentarer | Translate
OM SUSANNE

Susanne Histrup är en fyrabarnsmamma, civilekonom och egenföretagare som älskar mode, matlagning, resor och inredning. Hon är en äkta karriärista med personlig stil som mixar exklusiva märkesköp med budgetfynd, klassiskt med trendigt och som låter sin passion for fashion ta plats i hennes hektiska liv. Susannes motto är “hellre överklädd än underklädd” och hon har en faiblesse för djärva färgkombinationer och kreativa mönstermixar. Häng med på en svindlande resa med massor av inspiration till mer vardagsglamour!

susanne.histrup@babyjams.seARKIVAnnons
Annons

Laddar