Annons
AnnonsBeige och grått var onsdagens kombination


DSC_0027 Beige och grått var onsdagens kombo. Otippat skrev någon på IG men jag älskar de här färgerna ihop och tycker att det är en klassik matchning. Jag är inte helt hundra efter operationen och borde nog ta det lugnare än vad jag gör men det är så svårt. Vardagen med fyra barn, hund och vad allt det innebär gör att man inte kan ligga på sofflocket.  Igår besökte först EKPR för att se KappAhls vintage collection som kommer i vår och sedan åkte  jag till  Polhem PR och deras trevliga Afternoon Tea där de visa många starka varumärken.

Today’s outfit – grey and nude! I am not feeling 100% after my surgery but its hard to take it easy with four kids, work, a dog and just every day life. DSC_0028
Jeansen är J.Brand, tröjan är J.Crew, rocken är Stella McCartney, pälsen är Zara och väskan är Hermès.DSC_0032
DSC_0033 DSC_0035

TAGGAR
10 kommentarer | Translate
OM SUSANNE

Susanne Histrup är en fyrabarnsmamma, civilekonom och egenföretagare som älskar mode, matlagning, resor och inredning. Hon är en äkta karriärista med personlig stil som mixar exklusiva märkesköp med budgetfynd, klassiskt med trendigt och som låter sin passion for fashion ta plats i hennes hektiska liv. Susannes motto är “hellre överklädd än underklädd” och hon har en faiblesse för djärva färgkombinationer och kreativa mönstermixar. Häng med på en svindlande resa med massor av inspiration till mer vardagsglamour!

susanne.histrup@babyjams.seARKIVAnnons
Annons

Laddar