Annons
AnnonsBjöd mina vänner på bubbel, mat och styling!DSC_0634 What a night! Igår bjöd jag mina väninnor på en helkväll. Vi möttes på Creative Headz där vi drack och skålade i Freixenet, och åt underbar mat från Look n’ Cook. Vi minglade, garvade och blev stylade av de fantastiska tjejerna på Creative Headz. Så här såg jag ut före min ”blow dry”. Jag hade Christian Louboutin skor, Club Monaco byxor (som jag typ lever i), blus från COS, topp från H&M och halsband från Mawi ( en present från CHIC när jag fyllde 40 år)DSC_0639  Kocken Erik, som tillsammans med sin tvillingbror driver Look n’ Cook , lägger här på de sista ingredienserna. Finliret.
DSC_0642 DSC_0647 DSC_0655 Maten var sanslöst god, vällagad och vackert upplagd. Två tummar upp!DSC_0656 DSC_0659 DSC_0667 DSC_0669Och så här såg jag ut efter min föning. Lite rosig om kinderna efter bubbel och att jag måste posera inför alla för att ta bilder till bloggen…haha.
DSC_0678Mina vänner sitter på rad och får råd och tips om hårvård och styling. Alla blev så fina i håret och det roliga är att nästan ingen av oss brukar styla håret  så därför blev det extra roligt när alla blev toknöjda.
DSC_0684 Generösa C H gav alla varsin goodiebag. STORT TACK!! Glöm för guds skull inte att tävla om lyxbehandlingen!DSC_0630 DSC_0691 DSC_0702 Tack underbara vänner för att ni kom och bjussade på er själva och att vi fick en skön stund ihop innan julstressen. Ni är bäst.DSC_0703 DSC_0673Haha….jag är inte GRAVID vilket det ser ut som…#modellenpåtoppenpassarinteminfigurheltenkelt

Stort Tack till Pretto PR som gjorde den här kvällen möjlig!

TAGGAR
11 kommentarer | Translate
OM SUSANNE

Susanne Histrup är en fyrabarnsmamma, civilekonom och egenföretagare som älskar mode, matlagning, resor och inredning. Hon är en äkta karriärista med personlig stil som mixar exklusiva märkesköp med budgetfynd, klassiskt med trendigt och som låter sin passion for fashion ta plats i hennes hektiska liv. Susannes motto är “hellre överklädd än underklädd” och hon har en faiblesse för djärva färgkombinationer och kreativa mönstermixar. Häng med på en svindlande resa med massor av inspiration till mer vardagsglamour!

susanne.histrup@babyjams.seARKIVAnnons
Annons

Laddar