Annons
AnnonsBlandade bilder från St Tropez


DSC_0932

Här kommer blandade bilder från St Tropez. Lyxshopping blandas med boho-chic stil i en salig och härlig blandning. Enjoy! 

DSC_0933 DSC_0936 DSC_0938 DSC_0943

Mysiga smågränder med skugga vilket behövdes då vi hade runt 30 grader varmt när vi var där.

 

 

 

DSC_0944  DSC_0948 DSC_0951

Klassika St Tropez sandaler i alla möjliga tänkbara härliga färger och deras mest kända efterrätt Tropézienne som är ett måste att prova.

 

 

DSC_0955

Bästa glassbaren utan konkurrens är Barbarac och ligger mitt nere i hamnen. Under sommarmånaderna ringlar sig kön lång då alla vill svalka sig med den underbara glassen. Jag väljer alltid stracciatella vart jag än är och den här gör dig verkligen då inte besviken.

 

 

DSC_0956 DSC_0957 DSC_0079

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM SUSANNE

Susanne Histrup är en fyrabarnsmamma, civilekonom och egenföretagare som älskar mode, matlagning, resor och inredning. Hon är en äkta karriärista med personlig stil som mixar exklusiva märkesköp med budgetfynd, klassiskt med trendigt och som låter sin passion for fashion ta plats i hennes hektiska liv. Susannes motto är “hellre överklädd än underklädd” och hon har en faiblesse för djärva färgkombinationer och kreativa mönstermixar. Häng med på en svindlande resa med massor av inspiration till mer vardagsglamour!

susanne.histrup@babyjams.seARKIVAnnons
Annons

Laddar