Annons
Annons



Boeuf bourguignon och 1 kg löjrom


DSC_2356

Runt 3.5 kg högrev krävdes för att laga grytan till våra 16 gäster. Jag började laga boeuf bourguignonen redan på torsdagen för att den ska bli så mör och smarrig som möjligt. Och det blev den. Till förrätt hade vi löjrom i mängder och Champagne. Mycket uppskattat och en av mina absoluta favoriter. Yummy!

DSC_2404 DSC_2406

TAGGAR
5 kommentarer | Translate
OM SUSANNE

Susanne Histrup är en fyrabarnsmamma, civilekonom och egenföretagare som älskar mode, matlagning, resor och inredning. Hon är en äkta karriärista med personlig stil som mixar exklusiva märkesköp med budgetfynd, klassiskt med trendigt och som låter sin passion for fashion ta plats i hennes hektiska liv. Susannes motto är “hellre överklädd än underklädd” och hon har en faiblesse för djärva färgkombinationer och kreativa mönstermixar. Häng med på en svindlande resa med massor av inspiration till mer vardagsglamour!

susanne.histrup@babyjams.se



ARKIV



Annons




Annons

Laddar