Annons
AnnonsBootcut jeans av NYDJ – sitter som en smäck!


DSC_0979 Vilket skit! Jag läker inte riktigt som jag ska och idag träffade jag doktorn igen som gav mig strikta restriktioner att jag inte får träna den här eller nästa vecka. Alltså totalt 3 veckor utan träning. Så tråkigt. Känner riktigt att kroppen börjar bli rastlös och VILL träna trots smärtan efter operationen men jag får helt enkelt vila mig i form 😉

Så här ser jag ut idag. Jag blev så inspirerad, efter att jag läst i CHIC om ”smaljeansen”, att jag införskaffade mig ett par från NYDJ ( Not your daughter’s jeans). Valde en lite bootcut variant. Lite ”flare” men inte för mycket. MSGM kavaj, J.Crew topp, Balenciaga solisar och Valentino boots.

 

Today’s outfit. New jeans from NYDJ, MSGM jacket, J.Crew top, Valentino boots, Hermès bag and Balenicaga sunglasses.DSC_0980

Typiskt, fastnade med väskan i ärmen så att stenarna nästan flög av. Måste sy fast dem omgående! DSC_1007
DSC_0991

TAGGAR
15 kommentarer | Translate
OM SUSANNE

Susanne Histrup är en fyrabarnsmamma, civilekonom och egenföretagare som älskar mode, matlagning, resor och inredning. Hon är en äkta karriärista med personlig stil som mixar exklusiva märkesköp med budgetfynd, klassiskt med trendigt och som låter sin passion for fashion ta plats i hennes hektiska liv. Susannes motto är “hellre överklädd än underklädd” och hon har en faiblesse för djärva färgkombinationer och kreativa mönstermixar. Häng med på en svindlande resa med massor av inspiration till mer vardagsglamour!

susanne.histrup@babyjams.seARKIVAnnons
Annons

Laddar