Annons
Annons”Brinner” – Brunch and Dinner


DSC_2357

Igår bänkade vi oss framför fotbollsmatchen MFF – PSG och jag fixade lite TV middag. Jag rostade baglarna, smetade på dill och persilja färskost från Arla och därefter la jag på färsk bladspenat och varmrökt lax. Under tiden gjorde jag citronpickled rödlök som jag toppade mackan med. Otroligt gott och mättande och till detta serverade jag ett kallt glas vitt.

DSC_2359  DSC_2362

 

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM SUSANNE

Susanne Histrup är en fyrabarnsmamma, civilekonom och egenföretagare som älskar mode, matlagning, resor och inredning. Hon är en äkta karriärista med personlig stil som mixar exklusiva märkesköp med budgetfynd, klassiskt med trendigt och som låter sin passion for fashion ta plats i hennes hektiska liv. Susannes motto är “hellre överklädd än underklädd” och hon har en faiblesse för djärva färgkombinationer och kreativa mönstermixar. Häng med på en svindlande resa med massor av inspiration till mer vardagsglamour!

susanne.histrup@babyjams.seARKIVAnnons
Annons

Laddar