Annons
AnnonsBudget fynd från Zara som liknar ACNEs statement coat


Susanne Histrup, Zara Jacka, Fårskinnsjacka, ACNE, Knäboots, LWD, Vit klänning, YSL, ASOS, Dagens outfit,

Det har varit en ganska intensiv jobbvecka med Lindex turné i Malmö, Göteborg och Stockholm och efter det CHICs kryssning med Viking Line fredag till lördag och i lördags gick vi direkt på födelsedagsfest för att fira en av våra närmaste vänner. Igår var jag i alla fall helt slut som artist och somnade på kvällen före lille Tom. Det händer inte ofta kan jag lova men igår gick luften ur mig. Totalt. Idag känns det mycket bättre och jag är klädd så här.

ASOS klänning, Uterque boots, Zara jacka och YSL brillor.

Today’s outfit. ASOS dress, Uterque boots, Zara jacket and YSL sunglasses.

Susanne Histrup, Zara Jacka, Fårskinnsjacka, ACNE, Knäboots, LWD, Vit klänning, YSL, ASOS, Dagens outfit, Susanne Histrup, Zara Jacka, Fårskinnsjacka, ACNE, Knäboots, LWD, Vit klänning, YSL, ASOS, Dagens outfit,   Susanne Histrup, Zara Jacka, Fårskinnsjacka, ACNE, Knäboots, LWD, Vit klänning, YSL, ASOS, Dagens outfit,    Susanne Histrup, Zara Jacka, Fårskinnsjacka, ACNE, Knäboots, LWD, Vit klänning, YSL, ASOS, Dagens outfit, Susanne Histrup, Zara Jacka, Fårskinnsjacka, ACNE, Knäboots, LWD, Vit klänning, YSL, ASOS, Dagens outfit,

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM SUSANNE

Susanne Histrup är en fyrabarnsmamma, civilekonom och egenföretagare som älskar mode, matlagning, resor och inredning. Hon är en äkta karriärista med personlig stil som mixar exklusiva märkesköp med budgetfynd, klassiskt med trendigt och som låter sin passion for fashion ta plats i hennes hektiska liv. Susannes motto är “hellre överklädd än underklädd” och hon har en faiblesse för djärva färgkombinationer och kreativa mönstermixar. Häng med på en svindlande resa med massor av inspiration till mer vardagsglamour!

susanne.histrup@babyjams.seARKIVAnnons
Annons

Laddar