Annons
AnnonsButiksinvigning av DAY och modevisning hos Ralph Lauren


(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Efter att vi landat från Milano var det raka vägen till barnen för gos och middag. Tänk att man saknar de små liven så snabbt, trots att man umgås med dem jämt. Eftersom jag osat ja till två events på kvällen innan jag visste om min Milanoresa så var jag tvungen att åka in till stan en snabbis. Gillar inte att hoppa av i sista stunden och jag körde så blev det inget bubbel eller rosa drinkar för min del. Jag och Linda var på butiksöppningen av DAY Birger ET Mikkelsen och sedan åkte jag till modevisningen av Ralph Lauren SS15 på NK.

Tack Micael Bindefeld AB och Patriksson Communication för trevliga och välordnade events!

TAGGAR
8 kommentarer | Translate
OM SUSANNE

Susanne Histrup är en fyrabarnsmamma, civilekonom och egenföretagare som älskar mode, matlagning, resor och inredning. Hon är en äkta karriärista med personlig stil som mixar exklusiva märkesköp med budgetfynd, klassiskt med trendigt och som låter sin passion for fashion ta plats i hennes hektiska liv. Susannes motto är “hellre överklädd än underklädd” och hon har en faiblesse för djärva färgkombinationer och kreativa mönstermixar. Häng med på en svindlande resa med massor av inspiration till mer vardagsglamour!

susanne.histrup@babyjams.seARKIVAnnons
Annons

Laddar