Annons
AnnonsBy Malene Birger tröja och läderleggings


DSC_0266By Malene Birger tröja som jag köpte på VIP eventet för någon vecka sedan, Zara ”läderleggings”, armbandet är Hermès, skorna är Chanel och sen har jag H&M skjorta och örhängen.

Today’s outfit is By Malene Birger sweater, Zara leggings, H&M shirt and earrings, Hermès CDC och Chanel shoes.DSC_0277 DSC_0272 Idag har jag och min son varit på gymmet och tränat, sedan åt vi lunch hela familjen hemma och nu har jag börjat duka och fixa inför morgondagens Halloween party, 10 barn och 6 vuxna blir vi. Kul kul! DSC_0273 DSC_0269 DSC_0271 DSC_0275Glöm inte att titta in här igen kl 21.00 för då får ni gratis Finn Crisp – 1000 paket ger jag bort! Don’t miss it!

 

TAGGAR
5 kommentarer | Translate
OM SUSANNE

Susanne Histrup är en fyrabarnsmamma, civilekonom och egenföretagare som älskar mode, matlagning, resor och inredning. Hon är en äkta karriärista med personlig stil som mixar exklusiva märkesköp med budgetfynd, klassiskt med trendigt och som låter sin passion for fashion ta plats i hennes hektiska liv. Susannes motto är “hellre överklädd än underklädd” och hon har en faiblesse för djärva färgkombinationer och kreativa mönstermixar. Häng med på en svindlande resa med massor av inspiration till mer vardagsglamour!

susanne.histrup@babyjams.seARKIVAnnons
Annons

Laddar