Annons
AnnonsC London aka Ciprianis


DSC_0005 Cirpianis London. Vår första kväll spenderade vi på C London och vi började självklart med deras klassiska Bellini som cocktail. Jag hade på mig Semilla skor, Topshop paljettbyxor, COS tröja, H&M jacka, Hermès armband och väska. Svart som natten.

First night in London we had dinner at Ciprianis and of course we drank their classic Bellini as a cocktail! I wore sequin pants by Topshop, H&M jacket, COS sweater and Hermès bag and bracelet.DSC_0003 bild 2 Deras carpaccio är helt otroligt god och riktigt smälter i munnen. Ett måste om ni går dit och gillar kött vill säga. DSC_0006 Som avslutning på vår underbara middag bjöd restaurangen oss på en flaska Champagne som vi sippade i baren. Tackarrrr!bild 3

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM SUSANNE

Susanne Histrup är en fyrabarnsmamma, civilekonom och egenföretagare som älskar mode, matlagning, resor och inredning. Hon är en äkta karriärista med personlig stil som mixar exklusiva märkesköp med budgetfynd, klassiskt med trendigt och som låter sin passion for fashion ta plats i hennes hektiska liv. Susannes motto är “hellre överklädd än underklädd” och hon har en faiblesse för djärva färgkombinationer och kreativa mönstermixar. Häng med på en svindlande resa med massor av inspiration till mer vardagsglamour!

susanne.histrup@babyjams.seARKIVAnnons
Annons

Laddar