Annons
AnnonsCeasarsallad med tryffelkrutonger


Favorit i repris! Igår lagade jag Ceasarsallad med kyckling och tryffelkrutonger, toppat med min goda dressing (som kommer upp på ”tredje” plats på google när man söker på hemmagjord ceasardressing. Lite kul). Jag marinerade kycklingen i olivolja, citronsaft, salt, vitpeppar, och vitlök och lägger allt i en ziplockpåse. Jag tärnade baguette som jag steker i olja, smör och flingsalt. När de är krispiga, drisslar jag över lite vit tryffelolja. Serverade salladen direkt när krutongerna och kycklingen var varma.

DSC_0894

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM SUSANNE

Susanne Histrup är en fyrabarnsmamma, civilekonom och egenföretagare som älskar mode, matlagning, resor och inredning. Hon är en äkta karriärista med personlig stil som mixar exklusiva märkesköp med budgetfynd, klassiskt med trendigt och som låter sin passion for fashion ta plats i hennes hektiska liv. Susannes motto är “hellre överklädd än underklädd” och hon har en faiblesse för djärva färgkombinationer och kreativa mönstermixar. Häng med på en svindlande resa med massor av inspiration till mer vardagsglamour!

susanne.histrup@babyjams.seARKIVAnnons
Annons

Laddar