Annons
AnnonsCecconi’s i Mayfair


DSC_0107 Julskyltningen var i full gång i London och butikerna erbjöd spektakulära skyltfönster. Överallt. Den här resan var en present från min underbara vän vilket gjorde att jag tog färre bilder eftersom det inte var en jobbresa utan en ”umgås-skratta-äta-shoppa” resa med min vän.

Vi tog en välbehövlig paus på Cecconi’s , vilket är en av mina favorititalienare. Finns även i Miami och där missar jag inte heller ett tillfälle att äta.DSC_0062 DSC_0063 DSC_0064 DSC_0067 Efter lunchen fortsatte vi att beta av butiker i ett rasande tempo. Och låt mig säga att vi var inte precis ensamma på stan…..DSC_0060

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM SUSANNE

Susanne Histrup är en fyrabarnsmamma, civilekonom och egenföretagare som älskar mode, matlagning, resor och inredning. Hon är en äkta karriärista med personlig stil som mixar exklusiva märkesköp med budgetfynd, klassiskt med trendigt och som låter sin passion for fashion ta plats i hennes hektiska liv. Susannes motto är “hellre överklädd än underklädd” och hon har en faiblesse för djärva färgkombinationer och kreativa mönstermixar. Häng med på en svindlande resa med massor av inspiration till mer vardagsglamour!

susanne.histrup@babyjams.seARKIVAnnons
Annons

Laddar