Annons
AnnonsChanel samlingen kommer härDSC_0275

DSC_0280En bild säger mer än 1000 ord brukar man säga och eftersom jag inte riktigt vet vad jag ska skriva om väskorna så låter jag bilderna tala för sig själv.

Så min fråga är om ni gillar inlägg av den här typen eller inte? Bra eller anus helt enkelt?

UPPDATERAT: Fick ett önskemål att jag skulle skriva lite mer om väskorna. Den stora tygväskan i rosa och tweedväskan har jag köpt på rea när jag varit utomlands. Den rosa köpte jag i Köpenhamn och den andra i Miami. Tweeden var ett riktigt kap för dels var det stor rea och sedan var dollar kursen låg. Den svarta 2.55 har jag fått av min man när jag fyllde år för flera år sedan och den bruna köpte jag vintage på en antikmarknad i Paris, Porte de Clignancourt, där jag även fyndade min Chanel jacka för 100 €. Mina WOC är nyinköpta. Den svarta i caviar köpte jag i Chamonix för att fira mina bloggframgångar på CHIC och den rosa gav jag mig själv i 40 års present. Den svarta clutchen är köpt vintage och det var länge sedan jag använde den inser jag nu. Måste genast bli ändring på det.

Är det någon av dem jag inte gillar lika mycket? Jo, den svarta med tjock silverkedja och CC på. Den hänger mest som en otymplig påse och har flera stora fack inuti att man aldrig hittar någonting. Ett felköp med andra ord.

My readers wanted me to show my Chanel collection. And usually I don’t like posts like this since it just feels like I am bragging. They all have a story and they are all dear to me. The tweed and the large pink one, I got on sale in Miami and in Copenhagen. The black 2.55 I got from my hubby and the brown one I got at Porte de Clignancourt in Paris. The black WOC I gave myself as a gift to celebrate my success here at CHIC and the pink one I gave to myself when I turned 40 yrs this summer. 
DSC_0279 DSC_0284 DSC_0288 DSC_0291

TAGGAR
27 kommentarer | Translate
OM SUSANNE

Susanne Histrup är en fyrabarnsmamma, civilekonom och egenföretagare som älskar mode, matlagning, resor och inredning. Hon är en äkta karriärista med personlig stil som mixar exklusiva märkesköp med budgetfynd, klassiskt med trendigt och som låter sin passion for fashion ta plats i hennes hektiska liv. Susannes motto är “hellre överklädd än underklädd” och hon har en faiblesse för djärva färgkombinationer och kreativa mönstermixar. Häng med på en svindlande resa med massor av inspiration till mer vardagsglamour!

susanne.histrup@babyjams.seARKIVAnnons
Annons

Laddar