Annons
AnnonsCHIC-off!


chic-off-mars-2015

Kickstarta våren med en intensiv inspirationskväll där du möter CHICs kända profiler som talar om mode, skönhet, träning/hälsa och karriär. Vi bjuder på något gott att äta och champagne i glasen. Njut av föreläsningar och tips och passa på att ställa frågor för att få skräddarsydda råd om hur du ska få ihop vardagen och bli ett snyggare, trendigare, gladare och mer framgångsrikt jag.

Hur bygger jag en smart basgarderob? Vilka trender gäller i vår (och vilka kan jag hoppa över?) Vilken skönhetsvård ska jag satsa på? Hur hinner jag få in träning i vardagen? Vågar jag byta karriär eller be om högre lön?

Vi utlovar tre timmar maxade med skratt, energi, passion och intensiv kvinnokraft, där vi utbyter erfarenheter, är generösa med våra karriärtips, initierade stylingråd och hemliga skönhetstips. Yta mixas med allvar och quickfixes varvas med strategiska, långsiktiga planer. En snabbkurs till ett chicare liv ur ett holistiskt perspektiv. Då det är begränsat deltagarantal (max 70 st), så finns möjlighet att ställa frågor och interagera. Och framförallt få drömma sig bort en kväll, ha ovanligt trevligt och bara fokusera på sig själv!

Alla deltagare får en fantastiskt lyxig goodiebag med skönhetsprodukter och annat härligt innehåll till ett värde av ca 2000 kr per goodiebag.

PROGRAM:

• Chefredaktör Charlotta Flinkenberg pratar om hur du sätter upp tydliga karriärmål och berättar öppenhjärtigt om såväl framgångar som fiaskon yrkesmässigt.

• CHICs populära stilbloggare Susanne Histrup visar hur du blir mer modemodig! Våga mixa mönster, neonfärger och lyxköp med budgetfynd.

• Skönhetsredaktör Lisen Sundberg lär oss hur man går från glåmig till glamourös på mindre än fem minuter, vilka tekniker som gäller för att få till de där fantastiska frisyrerna (även om man har hopplöst hår) och vilka beautytrender vi ska hålla koll på i vår och sommar.

• Personliga tränaren och CHICs fitnessprofil Amelie Håkansson förklarar hur man lägger om sin kost och styr upp träningen så att den blir anpassad efter din vardag och dina förutsättningar. Du får även se emlöa övningar på plats för att nå den DÄR drömfiguren lagom till Beach 2015 (jo, vi hinner!).

Dessutom! Vårmodet 2015 – detta ska du köpa och så ska du bära det. Och så får vi lära oss stylingknepen som gör att man är snyggt klädd varenda dag! Du får som deltagare på CHIC-offen även det rykande färska numet av CHIC nr 3 med dig hem, före alla andra.

NÄR: Måndagen den 23 mars, kl 18.00-21.00.
VAR: Summit konferenslokal Wilma, på Grev Turegatan 30 i Stockholm.
PRIS: 495 kr per person. (Serviceavgift tillkommer).

 

TAGGAR
4 kommentarer | Translate
OM SUSANNE

Susanne Histrup är en fyrabarnsmamma, civilekonom och egenföretagare som älskar mode, matlagning, resor och inredning. Hon är en äkta karriärista med personlig stil som mixar exklusiva märkesköp med budgetfynd, klassiskt med trendigt och som låter sin passion for fashion ta plats i hennes hektiska liv. Susannes motto är “hellre överklädd än underklädd” och hon har en faiblesse för djärva färgkombinationer och kreativa mönstermixar. Häng med på en svindlande resa med massor av inspiration till mer vardagsglamour!

susanne.histrup@babyjams.seARKIVAnnons
Annons

Laddar