Annons
AnnonsCulottes – Hetaste byxtrenden men svårburen


DSC_1024

Culottes, är vårens men även höstens trendigaste byxmodell. En ganska svårburen liten rackare tycker jag men också ganska coola. Egentligen gillar jag tajtare byxor men det är alltid roligt att testa andra modeller än det man brukar ha. Att step out of the comfort zone helt enkelt.

I torsdags när jag lunchade med William (Polhem PR) och Niklas (Metro Mode) på Riche bar jag culottes från Topshop, skor från Footlight, tröja från J.Crew, ny läderjacka från Dagmar som jag redan ÄLSKAR. Finaste läderjackan jag skådat och äger. Halsband och väska från Chanel.

DSC_1022 DSC_1012 DSC_1020

TAGGAR
9 kommentarer | Translate
OM SUSANNE

Susanne Histrup är en fyrabarnsmamma, civilekonom och egenföretagare som älskar mode, matlagning, resor och inredning. Hon är en äkta karriärista med personlig stil som mixar exklusiva märkesköp med budgetfynd, klassiskt med trendigt och som låter sin passion for fashion ta plats i hennes hektiska liv. Susannes motto är “hellre överklädd än underklädd” och hon har en faiblesse för djärva färgkombinationer och kreativa mönstermixar. Häng med på en svindlande resa med massor av inspiration till mer vardagsglamour!

susanne.histrup@babyjams.seARKIVAnnons
Annons

Laddar