Annons
AnnonsDagens inspiration hittar jag på Pinterest


nike

Idag är det fullt ös hela dagen så jag måste ha bekväma skor på mig och eftersom jag nyligen fick ett par svarta Nike  tänker jag att jag utgår från dem när jag ”bygger” min outfit. För att få lite inspiration kollade jag runt på Pinterest och hittade flera fina bilder. Hur jag ser ut får ni se lite senare. Ha en fin dag!

nike2 nike3 nike4

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM SUSANNE

Susanne Histrup är en fyrabarnsmamma, civilekonom och egenföretagare som älskar mode, matlagning, resor och inredning. Hon är en äkta karriärista med personlig stil som mixar exklusiva märkesköp med budgetfynd, klassiskt med trendigt och som låter sin passion for fashion ta plats i hennes hektiska liv. Susannes motto är “hellre överklädd än underklädd” och hon har en faiblesse för djärva färgkombinationer och kreativa mönstermixar. Häng med på en svindlande resa med massor av inspiration till mer vardagsglamour!

susanne.histrup@babyjams.seARKIVAnnons
Annons

Laddar