Annons
AnnonsDagens outfit i trädgården. Efterlängtad förstår jag.


DSC_0022

Här är den igen! Trädgårdsoutfiten. Efter förträffliga dagar i Frankrike och ett par lugna dagar på landet är jag nu tillbaka till vardagen och min ” gröna lummiga” ( annat ord för kaos och misskött) trädgård igen 🙂 Tränat, jobbat, varit och tagit blodprov för att se om ämnesomsättningen är som den ska, skjutsat till aktiviteter och i kväll ska jag försöka hitta tid att skriva ett inlägg hur jag packar och tänker när jag reser på weekends ( både strand och city) och långresor.

Idag har jag sett ut så här i alla fall.

Christian Louboutin skor, Chanel väska, Zara jeans, Filippa K blus och Veronica Virta kavaj. Och rosa läppar för att liva upp min lite nertonade outfit.

I am finally home after my lovely visit in France and the weekend spent at out country house in Värmdö. So now I am back in my garden shooting outfits again 😉 New jacket by Veronica Virta, a new swedish designer. 

DSC_0027  DSC_0031 DSC_0034  DSC_0037 DSC_0021

TAGGAR
15 kommentarer | Translate
OM SUSANNE

Susanne Histrup är en fyrabarnsmamma, civilekonom och egenföretagare som älskar mode, matlagning, resor och inredning. Hon är en äkta karriärista med personlig stil som mixar exklusiva märkesköp med budgetfynd, klassiskt med trendigt och som låter sin passion for fashion ta plats i hennes hektiska liv. Susannes motto är “hellre överklädd än underklädd” och hon har en faiblesse för djärva färgkombinationer och kreativa mönstermixar. Häng med på en svindlande resa med massor av inspiration till mer vardagsglamour!

susanne.histrup@babyjams.seARKIVAnnons
Annons

Laddar