Annons
AnnonsDagens outfit kommer här


DSC_0899 DSC_0905

Jag förespråkar ju för att när man mixar mönster och färger att man ska hålla sig till samma färgfamilj. I morse, i alla hast, när jag skulle få iväg fyra barn till skolan, fixa frukost till dem och övertala någon att gå ut med hunden samtidigt som jag laddade kameran och packade träningsväskan, så fick jag på mig en blus som nästan, men bara nästan matchar det lila i Missonikoftan. Inte hela världen att det inte är EXAKT samma som någon av de lila zigzaggen och skillnaden blev faktiskt större på bilderna än i verkligheten. Men jag har gått och stört mig på denna missmatchning hela dagen….för nära skjuter ingen hare….haha…;)

 

 

 

 

DSC_0897   DSC_0904

TAGGAR
6 kommentarer | Translate
OM SUSANNE

Susanne Histrup är en fyrabarnsmamma, civilekonom och egenföretagare som älskar mode, matlagning, resor och inredning. Hon är en äkta karriärista med personlig stil som mixar exklusiva märkesköp med budgetfynd, klassiskt med trendigt och som låter sin passion for fashion ta plats i hennes hektiska liv. Susannes motto är “hellre överklädd än underklädd” och hon har en faiblesse för djärva färgkombinationer och kreativa mönstermixar. Häng med på en svindlande resa med massor av inspiration till mer vardagsglamour!

susanne.histrup@babyjams.seARKIVAnnons
Annons

Laddar