Annons
AnnonsDagens outfit – Missoni kofta ochLouboutin slippers


DSC_0554

Ledsen för få uppdateringar per dag men det (livet/vardagen) går verkligen i ett. I morgon är det skolavslutning och tre utav våra  fyra barn har avslutning. Vi kommer få rusa mellan klassrummen för att vara med alla tre. Amanda ska sjunga solo (någon Taylor Swift låt) och vara konferencier för hela F-6an på skolgården. Lite nervigt tycker jag men Amanda verkar lugn och cool.

Jag hade ett otroligt roligt möte i förmiddags för en sak som sker i höst och det känns spännande och kul. Och nytt.

Så här ser jag ut idag i alla fall. Christian Louboutin slippers, (min första) Missoni kofta, GAP topp, Zara brallor, Hermès  armband. Inget revolutionerande.

Today’s outfit. Missoni cardigan ( my first one), Zara pants, GAP top, Hermès bracelet and Louboutin slippers.

DSC_0555 DSC_0551hel

TAGGAR
6 kommentarer | Translate
OM SUSANNE

Susanne Histrup är en fyrabarnsmamma, civilekonom och egenföretagare som älskar mode, matlagning, resor och inredning. Hon är en äkta karriärista med personlig stil som mixar exklusiva märkesköp med budgetfynd, klassiskt med trendigt och som låter sin passion for fashion ta plats i hennes hektiska liv. Susannes motto är “hellre överklädd än underklädd” och hon har en faiblesse för djärva färgkombinationer och kreativa mönstermixar. Häng med på en svindlande resa med massor av inspiration till mer vardagsglamour!

susanne.histrup@babyjams.seARKIVAnnons
Annons

Laddar