Annons
AnnonsDagens outfit – MSGM kavaj och Rebecca Minkoff väska


DSC_0066

Idag matchar jag neongult med blått och toppar det med en mönstermix. Hann inte klart mitt packningsinlägg men lovar att det kommer någon gång under veckan. Jag har fullt ös hela dagarna och min man arbetar i Lund ca 3 dagar varje vecka så de dagarna blir det lite mer för mig att rodda med.

Kavajen är MSGM, skjortan är J.Crew, väskan är ny och kommer från Rebecca Minkoff, skorna är Chanel och jeansen är GAP.

Today I am dressed in the Swedish colors, blue and yellow. The bag is new and its from Rebecca Minkoff, MSGM jacket, GAP jeans, Chanel flats and J.Crew shirt.

 

DSC_0062 DSC_0067

Dagens fotograf var min fina Mathilda och vi knäppte bilderna innan skolan började i morse och tur var väl det för nu ösregnar det.

 

DSC_0074 DSC_0061

TAGGAR
5 kommentarer | Translate
OM SUSANNE

Susanne Histrup är en fyrabarnsmamma, civilekonom och egenföretagare som älskar mode, matlagning, resor och inredning. Hon är en äkta karriärista med personlig stil som mixar exklusiva märkesköp med budgetfynd, klassiskt med trendigt och som låter sin passion for fashion ta plats i hennes hektiska liv. Susannes motto är “hellre överklädd än underklädd” och hon har en faiblesse för djärva färgkombinationer och kreativa mönstermixar. Häng med på en svindlande resa med massor av inspiration till mer vardagsglamour!

susanne.histrup@babyjams.seARKIVAnnons
Annons

Laddar