Annons
AnnonsDagmar x Molami – bästa hörlurarna jag testat!DSC_0076Jag älskar mina hörlurar från Dagmar x Molami och använder dem faktiskt dagligen. De är inte bara ursnygga i Dagmars signatur mönster utan sitter som en smäck på och har bästa ljudet. Vill du skämma bort någon i jul så är det här den perfekta presenten! Man som kvinna.

I absolutely love my headphones from Dagmar x Molami. They are so fashion with Dagmar’s signature print and they are so comfy and have the best sound. So if you want to spoil someone this christmas this is the gift to give!
DSC_0555

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM SUSANNE

Susanne Histrup är en fyrabarnsmamma, civilekonom och egenföretagare som älskar mode, matlagning, resor och inredning. Hon är en äkta karriärista med personlig stil som mixar exklusiva märkesköp med budgetfynd, klassiskt med trendigt och som låter sin passion for fashion ta plats i hennes hektiska liv. Susannes motto är “hellre överklädd än underklädd” och hon har en faiblesse för djärva färgkombinationer och kreativa mönstermixar. Häng med på en svindlande resa med massor av inspiration till mer vardagsglamour!

susanne.histrup@babyjams.seARKIVAnnons
Annons

Laddar