Annons
AnnonsDen här lilla Chanel väskan ropade jag in på Bukowskis 


Bukowskis, auktion, vintage chanel , chic, susanne Histrup, fashion , define fashion

Den här lilla rackaren ropade jag in på Bukowskis auktion – Define Fashion. En vintage chanel väska i modellen ”mindre”. Typ mobilskal…..

Jag fick förfrågan på kryssningen vart jag handlar helst online så nu gör jag en lista på Vintage, Outlets och Fullpris butiker på nätet som jag gillar. Håll utkik!

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM SUSANNE

Susanne Histrup är en fyrabarnsmamma, civilekonom och egenföretagare som älskar mode, matlagning, resor och inredning. Hon är en äkta karriärista med personlig stil som mixar exklusiva märkesköp med budgetfynd, klassiskt med trendigt och som låter sin passion for fashion ta plats i hennes hektiska liv. Susannes motto är “hellre överklädd än underklädd” och hon har en faiblesse för djärva färgkombinationer och kreativa mönstermixar. Häng med på en svindlande resa med massor av inspiration till mer vardagsglamour!

susanne.histrup@babyjams.seARKIVAnnons
Annons

Laddar