Annons
AnnonsDen stickade tröjan och slitna jeans


DSC_2126

Gårdagens outfit ( som blev liiite för varm kan erkännas men vem kunde ana att vi skulle få en kanondag igår) var en härlig stickad tröja från H&M som jag fått mycket beröm för, både här och på IG, ett par slitna jeans från H&M, Valentino skor och Chanel väska. Igår var jag och fyra vänner på lunch hos en härlig väninna ute på Lidingö som bjöd på en hejdundrandes lunch, många skratt och tankar på ”vad man vill bli när man blir stor”. 

Yesterday I wore a perfect knitted sweater from H&M, ripped jeans från H&M, Valentino shoes and Chanel bag. I had a great lunch with my friends with yummy food, lots of laughter and the question: what do I want to do when I grow up…;)

Fotograf: Mathilda Histrup

DSC_2134 DSC_2129

TAGGAR
4 kommentarer | Translate
OM SUSANNE

Susanne Histrup är en fyrabarnsmamma, civilekonom och egenföretagare som älskar mode, matlagning, resor och inredning. Hon är en äkta karriärista med personlig stil som mixar exklusiva märkesköp med budgetfynd, klassiskt med trendigt och som låter sin passion for fashion ta plats i hennes hektiska liv. Susannes motto är “hellre överklädd än underklädd” och hon har en faiblesse för djärva färgkombinationer och kreativa mönstermixar. Häng med på en svindlande resa med massor av inspiration till mer vardagsglamour!

susanne.histrup@babyjams.seARKIVAnnons
Annons

Laddar