Annons
AnnonsELLE mat & vin 20 års jubileum


DSC_2254

I fredags åkte jag in en snabbis till ELLE mat & vins stora 20 års jubileum på Metropol Palais. Jag mötte upp mina fina vänner Niklas och Emanuel men stannade bara en stund så att jag kunde vara hemma lagom till fredagsmyset med familjen.

DSC_2255  DSC_2269

dsc_01821

Jag hittade den här bilden på mig, Niklas och Emanuel på rosa mattan. Bästa sällskapet!

Bild: Cawa Media

 

 

TAGGAR
18 kommentarer | Translate
OM SUSANNE

Susanne Histrup är en fyrabarnsmamma, civilekonom och egenföretagare som älskar mode, matlagning, resor och inredning. Hon är en äkta karriärista med personlig stil som mixar exklusiva märkesköp med budgetfynd, klassiskt med trendigt och som låter sin passion for fashion ta plats i hennes hektiska liv. Susannes motto är “hellre överklädd än underklädd” och hon har en faiblesse för djärva färgkombinationer och kreativa mönstermixar. Häng med på en svindlande resa med massor av inspiration till mer vardagsglamour!

susanne.histrup@babyjams.seARKIVAnnons
Annons

Laddar