Annons
AnnonsELLEgalan 2015 – så här såg jag ut


DSC_0902

ELLEgalan 2015 – så här såg jag ut igår. Jag hade klänning från BCBG, skorna är Sophia Webster, clutchen YSL, örhängen är Sif Jakobs, ögonfransar av Cecilia på Salong min syster och jag och håret är gjort på bästa Creative Headz. Sminkningen gjorde jag själv. Jag blev faktiskt så nöjd med hela looken som kändes modern, vårig, klassisk men ändå med en twist. Twisten stod skorna och modellen på klänningen för. Vad tycker ni?

DSC_0901
DSC_0904 DSC_0907 DSC_0909 DSC_0915 DSC_0912 DSC_0911 DSC_0930 DSC_0908

TAGGAR
73 kommentarer | Translate
OM SUSANNE

Susanne Histrup är en fyrabarnsmamma, civilekonom och egenföretagare som älskar mode, matlagning, resor och inredning. Hon är en äkta karriärista med personlig stil som mixar exklusiva märkesköp med budgetfynd, klassiskt med trendigt och som låter sin passion for fashion ta plats i hennes hektiska liv. Susannes motto är “hellre överklädd än underklädd” och hon har en faiblesse för djärva färgkombinationer och kreativa mönstermixar. Häng med på en svindlande resa med massor av inspiration till mer vardagsglamour!

susanne.histrup@babyjams.seARKIVAnnons
Annons

Laddar