Annons
AnnonsEn drink på Eden Roc – Hotel du Cap i Antibes


eden rock, Hotel du Cap, Antibes, Frankrike, Drinkar, Missoni, Semester

Efter (lååång)lunchen åkte vi vidare till Eden Roc för att njuta av en av världens härligaste utsikt och de godaste drinkarna. Drinkarna är svindyra men det är faktiskt värt ett stopp om man är i krokarna. 

eden rock, Hotel du Cap, Antibes, Frankrike, Drinkar, Missoni, Semester eden rock, Hotel du Cap, Antibes, Frankrike, Drinkar, Missoni, Semester eden rock, Hotel du Cap, Antibes, Frankrike, Drinkar, Missoni, Semester eden rock, Hotel du Cap, Antibes, Frankrike, Drinkar, Missoni, Semester  DSC_2828 eden rock, Hotel du Cap, Antibes, Frankrike, Drinkar, Missoni, Semester DSC_2815 eden rock, Hotel du Cap, Antibes, Frankrike, Drinkar, Missoni, Semester  eden rock, Hotel du Cap, Antibes, Frankrike, Drinkar, Missoni, Semester eden rock, Hotel du Cap, Antibes, Frankrike, Drinkar, Missoni, Semester

Vi hade en av de härligaste dagarna på mycket länge. Vackert väder, bästa vänner, ljuvlig mat, goda drinkar och hysteriskt med skratt. Skrattat så mycket att jag har kramp i magen och kinderna.

Hotel du cap, Eden Roc, Missoni, Franska riveran, Hermes, Chanel, Semester

 

 

TAGGAR
6 kommentarer | Translate
OM SUSANNE

Susanne Histrup är en fyrabarnsmamma, civilekonom och egenföretagare som älskar mode, matlagning, resor och inredning. Hon är en äkta karriärista med personlig stil som mixar exklusiva märkesköp med budgetfynd, klassiskt med trendigt och som låter sin passion for fashion ta plats i hennes hektiska liv. Susannes motto är “hellre överklädd än underklädd” och hon har en faiblesse för djärva färgkombinationer och kreativa mönstermixar. Häng med på en svindlande resa med massor av inspiration till mer vardagsglamour!

susanne.histrup@babyjams.seARKIVAnnons
Annons

Laddar