Annons
AnnonsF W dag 3


20150128-204554.jpg

Sista dagen på F W och jag är klädd så här. Aldo skor, Zara leggings, cashmere tröja, COS rock och Kelly bag. Jag hade 2 timmar ”ledigt” mitt på dagen och då beslöt jag mig för att sticka till gymmet och gå 5 km på stairmastern för att rensa huvudet och svettas lite. Väldigt skönt!

20150128-204612.jpg

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM SUSANNE

Susanne Histrup är en fyrabarnsmamma, civilekonom och egenföretagare som älskar mode, matlagning, resor och inredning. Hon är en äkta karriärista med personlig stil som mixar exklusiva märkesköp med budgetfynd, klassiskt med trendigt och som låter sin passion for fashion ta plats i hennes hektiska liv. Susannes motto är “hellre överklädd än underklädd” och hon har en faiblesse för djärva färgkombinationer och kreativa mönstermixar. Häng med på en svindlande resa med massor av inspiration till mer vardagsglamour!

susanne.histrup@babyjams.seARKIVAnnons
Annons

Laddar