Annons
AnnonsFamily and Friends Event på Club Monaco


DSC_0317
DSC_0292I torsdags var jag värdinna på ett litet exklusivt shoppingevent hos Club Monaco. Det var mitt första event i mitt namn och jag var faktiskt lite nervös innan. Skulle alla som tackat JA dyka upp eller inte? Men det blev så lyckat! Bra uppslutning av underbara vänner, mysigt mingel och lyckad shopping! Club Monaco, som ägs av Ralph Lauren, har så fint utbud och jag tror nästan att ingen gick tomhänt hem. Eller INGEN gick tomhänt hem för de fick med sig en fin goodiebag!
DSC_0296 DSC_0319 DSC_0295Champagne, minicupcakes och goodiebags – precis så som det ska vara när det är som bäst!
DSC_0299 DSC_0300 Deras bestseller är de här ”skinnbyxorna”, som satt som gjutna på alla, oavsett kroppstyp. Sålde hur många som helst under kvällen och blev även mina favoriter.DSC_0305 DSC_0293 DSC_0306 DSC_0310Nyårsblåsa? Magisk!

DSC_0324Underbara väninnor i shoppingtagen.
DSC_0309

Och vilken lycka, blev alldeles varm i hjärtat när två kompisar kom med blommor på min ”premiär” kväll – det var så fantastiskt omtänksamt gjort! TACK Lotta & Lotta!

DSC_0329

TAGGAR
5 kommentarer | Translate
OM SUSANNE

Susanne Histrup är en fyrabarnsmamma, civilekonom och egenföretagare som älskar mode, matlagning, resor och inredning. Hon är en äkta karriärista med personlig stil som mixar exklusiva märkesköp med budgetfynd, klassiskt med trendigt och som låter sin passion for fashion ta plats i hennes hektiska liv. Susannes motto är “hellre överklädd än underklädd” och hon har en faiblesse för djärva färgkombinationer och kreativa mönstermixar. Häng med på en svindlande resa med massor av inspiration till mer vardagsglamour!

susanne.histrup@babyjams.seARKIVAnnons
Annons

Laddar