Annons
AnnonsFeeling comfortable at home


0eda830932f0a72b4745dfba4b8a31d8

 

Feeling comfortable at home! Jag har skapat en moodboard hur jag skulle vilja se ut när jag myser runt hemma. Bekväma och snygga underkläder från Sloggi, ett mjukisset i skönaste cashmere, en välgjorde latte, ett silkigt linne nära kroppen, fluffiga och varma inneskor och en härlig coffee table book. Hur skulle ni vilja se ut? Skapa en moodboard med Sloggi och polyvore och vinn en resa till Berlin!

”Kylie Minouge har blivit berömd för sitt genuina sätt och för hur hon uttrycker sig inte bara i sin musik utan också genom sina kläder, både på och utanför scenen. Hon inspirerar oss alla att klä oss bekvämt och feminint och att vara stjärnorna i våra egna liv – att känna oss underbara hela dagen. Vi bjuder nu in DIG att visa oss DITT stämningsplank. Vilka plagg skulle DU välja att bära vid de allra viktigaste tillfällena i ditt liv? Och vilka plagg bär DU bara för din egen skull? Ladda upp dina mest oumbärliga plagg tillsammans med ditt favoritplagg i sloggis sortiment med taggarna #mysloggi tävla om att vinna en resa till Berlin och tillträde till vårt speciella evenemang med Kylie.”

CHIC.se i samarbete med Sloggi.

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM SUSANNE

Susanne Histrup är en fyrabarnsmamma, civilekonom och egenföretagare som älskar mode, matlagning, resor och inredning. Hon är en äkta karriärista med personlig stil som mixar exklusiva märkesköp med budgetfynd, klassiskt med trendigt och som låter sin passion for fashion ta plats i hennes hektiska liv. Susannes motto är “hellre överklädd än underklädd” och hon har en faiblesse för djärva färgkombinationer och kreativa mönstermixar. Häng med på en svindlande resa med massor av inspiration till mer vardagsglamour!

susanne.histrup@babyjams.seARKIVAnnons
Annons

Laddar