Annons
AnnonsFler bilder från mingelkvällen


DSC_0078

Kvällen hos Missoni var självklart enastående och kommer vara ett minne för livet. Rosita, Angela och Margherita Missoni var alla där, likaså flera andra inom Missoniklanen. Hela atmosfären inklusive alla (välklädda) gäster, var så vänlig, chosefri, rolig och elegant – precis så som jag hade hoppats på. 

Loved the atmosphere and all the elegant, fun and friendly guests that attended the Missoni cocktail. Rosita, Angela and Margherita Missoni was there as well as many from the Missoni family. 

DSC_0086

 

DSC_0090 DSC_0095 DSC_0104 DSC_0105

DSC_0117

TAGGAR
6 kommentarer | Translate
OM SUSANNE

Susanne Histrup är en fyrabarnsmamma, civilekonom och egenföretagare som älskar mode, matlagning, resor och inredning. Hon är en äkta karriärista med personlig stil som mixar exklusiva märkesköp med budgetfynd, klassiskt med trendigt och som låter sin passion for fashion ta plats i hennes hektiska liv. Susannes motto är “hellre överklädd än underklädd” och hon har en faiblesse för djärva färgkombinationer och kreativa mönstermixar. Häng med på en svindlande resa med massor av inspiration till mer vardagsglamour!

susanne.histrup@babyjams.seARKIVAnnons
Annons

Laddar