Annons
AnnonsFörmiddagen igår i snapshots


20141216-151434.jpgKameran var på laddning igår så här är några snapshots på min förmiddag. Efter min löprunda, la jag mig en stund vid poolen. På mig hade jag min trotjänare från Missoni. Den har varit på många ställen världen över. Tänk om jumpsuiten kunde prata? 😉 haha20141216-151444.jpg Maken och barnen gick ut och åt lunch medan jag stannade hemma vid poolen och gjorde en grekisk sallad på mitt vis. Feta, koriander, vattenmelon, tomat, gurka och ett par droppar olivolja, balsamvinäger och färsk peppar. 20141216-152911.jpgSolen strålade igår även om det inte är jättevarmt utan temperaturen låg på 22-23 grader. Samma idag.

 

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM SUSANNE

Susanne Histrup är en fyrabarnsmamma, civilekonom och egenföretagare som älskar mode, matlagning, resor och inredning. Hon är en äkta karriärista med personlig stil som mixar exklusiva märkesköp med budgetfynd, klassiskt med trendigt och som låter sin passion for fashion ta plats i hennes hektiska liv. Susannes motto är “hellre överklädd än underklädd” och hon har en faiblesse för djärva färgkombinationer och kreativa mönstermixar. Häng med på en svindlande resa med massor av inspiration till mer vardagsglamour!

susanne.histrup@babyjams.seARKIVAnnons
Annons

Laddar