Annons
AnnonsFörsta maj hemma hos våra bästa vänner


DSC_0191

I fredags var vi hemma hos våra bästa vänner som bjöd både på lunch, middag och frukost. Vi var 8 vuxna och 13 barn. Våra barn är även de bästisar med värdparets så vi beslöt oss för att sova över trots att vi bor i samma stad. Till lunch bjöd de på en maffig ceasarsallad grillad kyckling, krutonger och ”min” dressing , som ”snack” mellan måltiderna dukade de fram 1 kg löjrom ( en given succé och jag är i mathimlen), och till middag åt vi oxfilé med hemgjord pesto, pasta och tomatsallad.

DSC_0200 DSC_0205 DSC_0225 DSC_0230 DSC_0204

Vi avslutade vårt sleep over party med en hejdundrandes frukost. Det var ett fantastisk dygn med god mat, härliga skratt, underbara barn och bästa värdparet. TACK!!

DSC_0236

TAGGAR
4 kommentarer | Translate
OM SUSANNE

Susanne Histrup är en fyrabarnsmamma, civilekonom och egenföretagare som älskar mode, matlagning, resor och inredning. Hon är en äkta karriärista med personlig stil som mixar exklusiva märkesköp med budgetfynd, klassiskt med trendigt och som låter sin passion for fashion ta plats i hennes hektiska liv. Susannes motto är “hellre överklädd än underklädd” och hon har en faiblesse för djärva färgkombinationer och kreativa mönstermixar. Häng med på en svindlande resa med massor av inspiration till mer vardagsglamour!

susanne.histrup@babyjams.seARKIVAnnons
Annons

Laddar