Annons
AnnonsFörsta shoppingkvällen i Malmö


     

Vilken fantastisk kväll det var igår på vårt shopping och stylingeventet med Lindex i Malmö. Jag, Frida och Nina visade våra favoriter ur den eminenta kollektionen ”Autumn Hitlist” (10 garderobsräddarna) och visade olika stylingknep.

   
   

Min dator strular så jag kommer självklart att uppdatera bloggen med fler härliga bilder från kvällen lite senare.

Besökarna fick 20% rabatt på allt i butiken och ett fint lipgloss när de handlat klart. 
Det var så otroligt kul och härligt att få träffa er läsare IRL (ni är utan tvekan de bästa läsarna man kan ha) och att få hjälpa er med stylingtips och shoppingråd var bland det roligaste jsg gjort!  Nu åker vår lilla turné vidare och snart är vi framme i Göteborg. Vi ses väl där?

 #lindexautumnhitlist

   
 

Tack för bilden Eddie!      

Vi avslutade kvällen på Johan P, en helt otroligt trevlig och god restaurang som jag varmt rekommenderar. Jag åt en kräftrisotto som var sinnessjukt god . Mums!  

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM SUSANNE

Susanne Histrup är en fyrabarnsmamma, civilekonom och egenföretagare som älskar mode, matlagning, resor och inredning. Hon är en äkta karriärista med personlig stil som mixar exklusiva märkesköp med budgetfynd, klassiskt med trendigt och som låter sin passion for fashion ta plats i hennes hektiska liv. Susannes motto är “hellre överklädd än underklädd” och hon har en faiblesse för djärva färgkombinationer och kreativa mönstermixar. Häng med på en svindlande resa med massor av inspiration till mer vardagsglamour!

susanne.histrup@babyjams.seARKIVAnnons
Annons

Laddar