Annons
AnnonsFransförlängning hos Cecilia på salong Min syster & jag


(null)

Idag var jag hos Cecilia som är grym på fransförlängning som ni vet och jag är tok hooked. Älskar det och kommer knappt ihåg hur jag såg ut innan mina fylliga långa fransar 🙂 Jag fyllde på inför helgen och min resa som jag ska åka iväg på, på måndag med Linda Lindorff. Vart vi ska åka och vad vi ska göra får ni veta snart….

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM SUSANNE

Susanne Histrup är en fyrabarnsmamma, civilekonom och egenföretagare som älskar mode, matlagning, resor och inredning. Hon är en äkta karriärista med personlig stil som mixar exklusiva märkesköp med budgetfynd, klassiskt med trendigt och som låter sin passion for fashion ta plats i hennes hektiska liv. Susannes motto är “hellre överklädd än underklädd” och hon har en faiblesse för djärva färgkombinationer och kreativa mönstermixar. Häng med på en svindlande resa med massor av inspiration till mer vardagsglamour!

susanne.histrup@babyjams.seARKIVAnnons
Annons

Laddar