Annons
AnnonsFransförlängning hos Cecilia på Salong min syster & jag


20150116-140312.jpg

Igår gjorde jag fransförlängning hos Cecilia på Salong min syster & jag. Jag blir alltid så nöjd när jag varit hos henne. Ni hittar salongen på Arsenalgatan 6 i Stockholm. Hälsa från mig när ni bokar

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM SUSANNE

Susanne Histrup är en fyrabarnsmamma, civilekonom och egenföretagare som älskar mode, matlagning, resor och inredning. Hon är en äkta karriärista med personlig stil som mixar exklusiva märkesköp med budgetfynd, klassiskt med trendigt och som låter sin passion for fashion ta plats i hennes hektiska liv. Susannes motto är “hellre överklädd än underklädd” och hon har en faiblesse för djärva färgkombinationer och kreativa mönstermixar. Häng med på en svindlande resa med massor av inspiration till mer vardagsglamour!

susanne.histrup@babyjams.seARKIVAnnons
Annons

Laddar